23948sdkhjf

Robotproducent flyttede over kommunegrænse midt om natten for at undgå nedlukning

For en måned siden rykkede det nordvestjyske producent af vaskerobotter, Washpower, sin produktion fra Bedsted i Thisted Kommune til Glyngøre i Skive Kommune.

Størstedelen af virksomhedens ansatte kommer dog fra Thisted Kommune, og derfor var gode råd dyre, da Mette Frederiksen i sidste uge meddelte, at kommunegrænsen til Thisted skulle lukke, og man ikke længere måtte pendle til nabokommunen for at arbejde. Det skriver Skive Folkeblad.

Hos Washpower besluttede man dog natten til fredag at rykke retur til det gamle domicil i Bedsted og opstille en midlertidig produktion. På den måde måtte medarbejderne i Thisted Kommune stadig møde ind.

- Vi pakkede det, vi skal bruge for at producere vores hovedprodukt de næste fire uger. Så vi var rundt og finde dele, og der blev pakket lastbil. Vi har en medarbejder med kørekort til lastbil, og han var ude og låne en lastbil, som han kunne have til klokken seks næste morgen, og så kørte han to ture frem og tilbage til Bedsted med sættevogn, siger administrerende direktør Glenn Pedersen til Skive Folkeblad.

Allerede klokken ni fredag var virksomheden klar til at producere i de gamle lokaler.

Originalartikel: https://www.metal-supply.dk/article/view/749577/smvdanmark_fire_ud_af_ti_nordjyske_virksomheder_kalder_nedlukningen_en_overreaktion

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094