23948sdkhjf

Hagens Fjedre runder stor milepæl

Flagene bliver hejst hos Hagens Fjedre i morgen. For det er her 75 år siden, at virksomheden blev grundlagt af Knud Hagens. Det skete på Frederiksberg i København 23. oktober 1945.

Dengang var det som en mekanisk fabrik, men ti år senere, i 1955, blev produktionen fokuseret på det, som den er i dag – fjedre.

Her i 2020 er det tredje generation af Hagens-familien, Henrik Hagens, der står i spidsen for fjederkoncernen.

- I dag ser vi mange muligheder inden for Hagens Spring Group. Vi er til stede globalt, og vi udvider stadig vores forretning inden for forskellige industrisegmenter, siger den administrerende direktør.

Flyttede til Nordjylland

I 1966 flyttede fjederfabrikken fra hovedstaden til Støvring i Nordjylland. Fire år efter overtog Peter Hagens, der er søn af grundlæggeren, styringen af den på det tidspunkt cirka 35 ansatte store virksomhed. 

Den nuværende direktør, Henrik Hagens, satte sig i direktørstolen i 2005. Og siden er der blevet taget nogle store globale skridt. For 9 år siden byggede man sin første udenlandske fabrik i Kina. Og for tre år siden købte man den svenske fjederproducent Spring Systems.

I dag omsætter koncernen for over 225 mio. kr. om året og beskæftiger 200 ansatte.

På grund af den globale covid-19 situation, er man desværre ikke i stand til at fejre jubilæet i 2020, oplyser Hagens Fjedre.   

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093