23948sdkhjf

Geert Skovsgaard køber minoritetsejere ud

Hos Salling Plast står man i den nærmeste fremtid over for en større udviklingsplan, og derfor har Geert Skovsgaard, der købte to tredjedele af ejerskabet i april 2019, nu overtaget den sidste tredjedel, der hidtil har været ejet af en del af 3. generation af familien, der grundlagde virksomheden..

Alt sammen planlagt og i fordragelighed i øvrigt, fortæller Geert Skovsgaard til Plastforum.dk.

- Det var egentlig meningen fra starten, at jeg blot skulle have en mere tilbagetrukket rolle med en bestyrelsespost. Men relativt hurtigt måtte jeg træde til som administrerende direktør, og der befinder jeg mig faktisk ret godt, siger Geert Skovsgaard, der i takt med sin stigende indsigt i både branchen og virksomheden, tegnede konturen til en ny udviklingsplan for Salling Plast.

- Jeg koncentrerer mig 100 procent om Salling Plast og vil sætte mange nye ting i gang. Derfor har jeg det også bedst med, at jeg bærer det fulde ansvar som eneejer af virksomheden, siger Geert Skovsgaard.

Udvikling
Geert Skovsgaard stod i spidsen for Bach Composite Industry fra 1999 til 2017, hvor virksomheden fusionerede med Jupiter Group og blev til Jupiter Bach. Siden har han helliget sig sine øvrige investeringer, samt en række bestyrelsesposter. Blandt andre hos Salling Plast.

- Men det viste sig, at jeg bare ikke er typen, der kan læne sig tilbage og slappe af. Jeg har det nok bedst, når jeg står i spidsen og er med til at skabe fremdrift, siger Geert Skovsgaard, der med overtagelsen af den sidste del af ejerskabet kan sætte gang i en endnu ikke offentliggjort udviklingsplan.

Salling Plast startede som en enkeltmandsvirksomhed i 1967, og beskæftiger i dag omtrent 75 medarbejdere i Danmark samt 50 medarbejdere på en fabrik i Hviderusland.

Fabrikken producerer blandt andet muffer, fittings og forskellige rørtyper i plast, plastkapper samt en lang række præ-isolerede specialprodukter til fjernvarmesektoren, rørføring til Industrianlæg samt udstyr til Aquakultur, til fiskeopdræt og til offshore installationer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094