23948sdkhjf

To løfterfirmaer slår sig sammen

HJ-Lift ApS bliver en del af AC Group i en langsigtet strategi om at gøre AC Service landsdækkende.

AC Hydraulic A/S, med hovedsæde i Viborg, overtager fra nytår HJ-Lift ApS i Langå 40 kilometer længere østpå mod Randers. AC Group samlede i 2019 alle sine serviceaktiviteter og medarbejdere i selskabet AC Service, og med investeringen skal AC Service styrke sin position på det danske servicemarked og blive landsdækkende ifølge strategien. Øget kapacitet på service af autolifte er det vigtigste element i opkøbet, oplyser AC Service.

AC Group omfatter virksomhederne AC Hydraulic, Hydraflex, NH Handling, Intopit og AC Service.

AC Service installerer blandt andet inground lifte for AC Hydraulic og varetager alle interne reparationer for AC Hydraulic, NH Handling og Hydraflex. Derudover servicerer AC Service også en voksende række af eksterne kunder.

HJ-Lift servicerer og reparerer alle former for lifte og kompressorer i Jylland og på Fyn.

Kun logoet ændres

Overtagelsen sker pr. 1. januar 2021, og det betyder, at AC’s logo fremadrettet vil stå på både servicebiler og arbejdstøj. Men direktør i AC Service, René Prang, har ingen planer om at ændre på andet.

- Vi investerer i HJ-Lift, fordi vi med ét slag får ekstra servicebiler på gaden, 400 servicekontrakter og flere dygtige teknikere med stor erfaring i servicering af vores målgrupper. Vi køber jo ikke bare navnet, idet HJ-Lift er en sund forretning, der bygger på de samme principper som AC Service. De har kunder i hele Jylland og på Fyn, og vi har ingen interesse i at ændre på noget, der fungerer godt, siger René Prang og fortsætter:

- Vi er ekstra glade for, at deres dygtige og erfarne folk - ikke mindst indehaver Henning Jensen selv - vil fortsætte med at servicere de kunder, der kender dem. Vi overtager alt det administrative og vil fokusere på at optimere de interne processer og kostpriser. Kunderne vil måske bemærke det nye logo, men derudover vil alt være som de er vant til.

Da Henning Jensen i 2002 etablerede HJ-Lift ApS, var det med ideen om, at den gode og personlige service tiltrækker og holder på kunderne. I dag, i en alder af 65 år, er det stadig det, der driver ham.

- Jeg har bygget HJ-Lift op fra bunden, men jeg bliver ikke yngre, og de senere år har det fyldt mere og mere for mig, hvad der skal ske med kunderne, når jeg på et tidspunkt vælger at trække mig tilbage. AC Service stak en føler ud, og efter mange gode samtaler - og lange og grundige overvejelser - kan jeg mærke, at aftalen med AC Service føles helt rigtigt. AC Service tager sig af alt det administrative, så jeg igen kan bruge al min tid og ekspertise ude hos kunderne. Der kommer et andet logo på bilerne, men vores kunder vil fortsat få det høje serviceniveau fra folk, de kender, og faktureret til de priser, de er vant til, forsikrer Henning Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093