23948sdkhjf

Fremgang hos PTI A/S

- Det er vel meget brugbart og ikke så ringe endda, og jeg har da en forventning om, at året 2020/2021 kan blive et fornuftigt år.

Læs også: Mejeri-ordre til PTI A/S

Sådan siger direktør Søren Førrisdahl hos maskin- og processpecialisten PTI i Tarm efter offentliggørelsen af regnskabet for 2019/2020.

Bruttofortjenesten ender på 18,7 mio. kr., mens resultatet før skat bliver på 5,2 mio. kr. mod 4,0 mio. kr. året før.

- Det har været et godt år, hvor vore gode stamkunder i fødevareindustrien har investeret kraftigt, og vi har vundet rigtig mange ordrer. Da vi også har fået udvidet vores kundekreds betydeligt med nye spændende samarbejder, har dette smittet af på årets resultat, siger Søren Førrisdahl, og fortsætter:

PTI har noteret fremgang på flere fronter. Det er således både procesløsninger til fødevareindustrien og beslægtede brancher, og det er konstruktion og bygning af maskiner og udstyr, der opfylder kundernes specifikke ønsker om effektivitet og præcision. Ligeledes har omfanget af montageopgaver på kundernes fabrikker været stigende.

Læs også: Nyt om navne: Ny produktionschef hos PTI

- Medarbejderne hos PTI A/S har grund til at være stolte over at kunne automatisere og effektivisere de forskellige kunders produktionsanlæg. Det betragter vi som en ægte win-win situation, siger Søren Førrisdahl.

Han understreger dog, at resultatforbedringen også kommer fra en stram omkostningsstyring i virksomheden, ligesom der er fokus på alle trin i de igangværende projekter.

- Vores plan for den kommende tid er at stabilisere forretningen og investere i at skabe vækst på den lange bane. Og så er det jo opmuntrende, at regnskabet viser, at vi er på rette vej, slutter Søren Førrisdahl.

PTI A/S
mio. kr. 2019/20 2018/19
Bruttofortjeneste 18,8 18,4
Resultat før finansielle poster 5,3 4,2
Resultat før skat 5,2 4,1
Årets resultat 4,1 3,2
Balancesum 22,7 20,7
Egenkapital 10,3 7,7
Antal ansatte 26 27
Regnskabsåret blev afsluttet den 30. juni 2020

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Læs mere om: pti
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079