23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny fabrikschef på Hjernø Værktøjsfabrik

Kristian Jessen Hansen er blevet forfremmet til Hjernø Værktøjsfabriks nye fabrikschef, COO, og indtræder således i virksomhedens ledelse.

Læs også: Kunstig intelligens styrer værktøjsfabrik

Han har i de seneste fire år varetaget en række forskellige funktioner i organisationen, senest som produktionschef.

- Forfremmelsen af Kristian er en anerkendelse af hans evner og samtidig et vigtigt element i den samlede styrkelse af vores organisation. Vi er efterhånden blevet en stor virksomhed med over 60 ansatte, og det kræver tydelige kommandoveje og en skarp organisation, hvor vi formår at udnytte den enkelte medarbejders kompetencer, siger administrerende direktør Aage Agergaard.

Baggrund som selvstændig

Kristian Jessen Hansen er uddannet værktøjsmager og har en mangeårig baggrund i værktøjsbranchen, dog afbrudt af en længere periode som selvstændig.

Dén baggrund trækker han nu på som fabrikschef, hvor han i det daglige deler kontor med Hjernøs business strategy specialist, Kris Agergaard. Fremover bliver det deres fælles ansvar at bidrage til at udvikle virksomheden yderligere.

Læs også: Lærlingeboom hos Hjernø Værktøjsfabrik

- Kristians baggrund, både som værktøjsmager og som selvstændig, giver ham et rigtigt godt fundament, som han nu kan bygge videre på til glæde for os, siger Aage Agergaard.

Ny Tool Shop Manager

Kristian Jessen Hansen er ikke den eneste Hjernø-medarbejder, der har fået en ny titel på det seneste.

I forlængelse af forfremmelsen af Kristian Jessen Hansen er Ulrik Andersen, der indtil for nylig fungerede som produktionskoordinator, blevet forfremmet til tool shop manager.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.249