23948sdkhjf

Gottfred Petersen A/S styrker ledelsen

Den 1. oktober 2020 tiltræder Michael Nielsen stillingen som COO i handelsvirksomheden i Middelfart og overtager dermed den daglige drift af Gottfred Petersen A/S fra virksomhedens administrerende direktør og ejer, Paul Enevold Jørgensen. Det er en ansættelse, som er resultatet af en årelang vækststrategi.  

- Vi har igennem en lang årrække haft en rigtig god vækst her i virksomheden såvel i antallet af varer på hylderne som i vores omsætning og tilgang af kunder, forklarer Paul Enevold Jørgensen, og fortætter:

- Det er for os en meget tilfredsstillende udvikling, som skyldes de gode kapaciteter, vi har inhouse i virksomheden – ligesom samarbejdet med vores leverandører og kunder bestemt også er en væsentlig forudsætning.

- Nu har vi så valgt at gå skridtet videre ved at ansætte en COO til at gå forrest i en forretningsmæssig udvikling af Gottfred Petersen A/S indenfor kendte byggetekniske og industrielle markeder og områder samtidigt med, at vi retter blikket imod nye kyster, uddyber Paul Enevold Jørgensen.   

Erfaren direktør

Michael Nielsens CV tæller flere direktørposter i mindre og mellemstore virksomheder. Senest kommer den 54-årige midtjyde fra en direktørstilling i den svenske Tielman Group, der producerer emballage til fødevareindustrien.

Derudover har han tidligere bestredet stillingen som eksportchef i Bryggerigruppen, ligesom han har haft klæbemidler til industrien og hobbymarkedet imellem hænderne som direktør for 3L Consumer Products.

- At vi opruster Gottfred Petersen A/S med ansættelsen af en COO har været en del af vores vækststrategi de seneste tre år. Nu er vi klar til at byde Michael velkommen og ser frem til et godt og driftigt samarbejde om udviklingen af virksomheden, slutter Paul Enevold Jørgensen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109