23948sdkhjf

Procesdage trak fulde huse hos Amada

Tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge slog Amada dørene op til en helt ny type åbent hus-arrangement i virksomhedens showroom i Horsens.

Læs også: Amada er stået af kilowatt-ræset

- Det er lidt anderledes end normalt, for normalt plejer vi at invitere på maskinnyheder. Her er det mere vores filosofi og tankegang, vi gerne vil prøve at vise, fortæller teknisk chef, Michael Laursen.

Ved arrangementet tog Amada de besøgende gennem en komplet produktionsproces fra tegning til færdigt emne og simulerede undervejs nogle af de udfordringer, man står overfor i produktionen, når et emne skal hurtigt igennem.

I setup’et viste Amada sin Ensis-3015 6 kW laserskærer, der blav lanceret på EuroBlech i 2018, en ATC HG 1003-kantbukker, og en HFE 3i 2204-kantbukker – det hele bundet sammen af Amadas V-Factory-koncept, der leverer data fra hele produktionsprocessen.

Det koncept har øjensynligt vakt de besøgendes interesse.

Læs også: Kantpresse dobler op

- Vi er været fuldt booket, og vi kan høre fra vores potentielle kunder, der ikke har Amada i dag, dem er der kommet flest af, at grunden til at vi har kunnet lokke dem til, er på grund af de tanker, vi har her, forklarer Michael Laursen.

Det betød, at små 90 personer over de tre dage aflagde besøg i Horsens.

Læs mere om arrangementet hos Amada i næste nummer af Jern & Maskinindustrien, der udkommer fredag den 25. september.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111