23948sdkhjf

Tårnproduktion er Torbens røde tråd

Alle fire divisioner fra konkursramte Blaaholm har fået nyt liv. Grundlægger Torben Blåholm er også med på den videre færd.

Læs også: Torben Blåholm om hektisk tid: Det kunne ikke være landet bedre

Han er blevet ansat som direktør for divisionen Hard Automation, der laver produktionsudstyr til blandt andet vindmølletårnsproduktion. Divisionen drives selvstændigt videre under navnet Blaaholm A/S og med ejerskab af Eltronic Group.  

For Torben Blåholm har alle aktiviteterne hjerteblod, men det er i produktionen af vindmølletårne, at han har sin største interesse.

- Det har været en svær proces, men jeg har arbejdet med tårnproduktion, siden jeg blev uddannet som ingeniør for 20 år siden, og det interesserer mig rigtig meget. Samtidig har jeg fået nogle dygtige nøglemedarbejdere med, og det betyder, at vi sammen skal løfte aktiviteterne videre, siger han.

Gode synergier i ny konstruktion

Han ser et internationalt potentiale for det nye Blaaholm A/S. I øjeblikket er man i gang med at etablere sig på en ny adresse i Varde. Herfra skal de igangværende projekter videre, efter aktiviteten har stået stille i knap to uger.

- Vi har en rigtig god synergi, og det er supergodt, at vi kan bruge deres platform, siger Torben Blåholm om det Eltronics ejerskab.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094