23948sdkhjf

Se billederne: Automatik-messe med trygheden i højsædet

På forhånd var der rigtigt stort fokus på tryghed og hygiejne på årets Automatik-messe.

Læs også: Som ventet: Klart færre besøgende på Automatik 2020

Arrangørerne havde lanceret konceptet TrygtMCH, hvilket betød, at messen er forløbet noget anderledes end normalt.

Først og fremmest er arrangørerne underlagt en begrænsning, hvor der skal være et vist antal kvadratmeter til rådighed per tilstedeværende. De betyder, at der må være 865 personer i Brøndby Hallen. Derfor har besøgende været nødt til på forhånd at registrere, hvornår de ønskede at besøge messen.

Alle besøgende og udstillere er blevet registreret, når de er gået ind og ud af Brøndby Hallen, så arrangørerne hele tiden har vidst præcis, hvor mange mennesker der har været til stede.

Derudover har der været langt mere plads at brede sig på. Antallet af udstillere har været det halve af normalen og gangene mellem standene er gjort ekstra brede.

Læs også: Automatik 2020: Mere kvalitet end kvantitet hos Sick

På rengørings- og hygiejnedelen er der også oprustet ganske kraftigt. Håndsprit har været tilgængeligt på alle stande og på andre strategiske steder i hallen.

Derudover har personale løbende sørget for afspritning af gelændere og andre kontaktpunkter, ligesom messens personale har været synlige i hallen for at minde både udstillere og besøgende om at overholde de gode sundhedsråd.

Alt i alt en messe med en høj grad af tryghed.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Automatik 2020.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109