23948sdkhjf

Egatec er klar med italienske fuldautomatiske højlagre

Automationshuset Egatec i Odense markedsfører nu fuldautomatisk højlagre fra den italiensk producent Cassioli. Egatec har skrevet kontrakt med det italienske firma om at sælge højlagre i Danmark.

- Vi kan tilbyde fuldautomatiske højlagre i alle størrelser fra små pluklagre til store webshops. Cassiolis højlagre står i mange lande rundt i verden. Firmaet har stor erfaring inden for området, siger eksportchef Jakob Lyskjær, Egatec.

Egatec forventer, at der kommer en vækst inden for højlagre.

- Flere virksomheder ønsker at samle alle produkter under ét tag. Desuden betyder øget e-handel, at mange virksomheder sender flere og mindre ordrer afsted, og det øger kravene til en mere effektiv lagerlogistik, siger han.

Egatec får i løbet af september besøg af en af Cassiolis konsulenter. Han vil tage rundt på virksomhedsbesøg hos potentielle kunder i Danmark.

- Det er en oplagt mulighed for at få en eksportvurdering af virksomhedens lagerkapacitet, siger Jakob Lyskjær.

Cassioli er en stor virksomhed med hovedsæde i Siena i Italien. Virksomheden har fem fabrikker i Italien, Brasilien og Polen.

Egatec er glade for at kunne supplere sin produktpalette med de fuldautomatisk højlagre.

- Vi tilbyder i forvejen end-of-line systemer med kasseluk. Nu kan vi levere alt til det fuldautomatiske lagersystem, siger Jakob Lyskjær.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094