23948sdkhjf

Ny medejer hos EV Metalværk

EV Metalværk har valgt at styrke produktionsledelsen ved at ansætte ingeniør Erling Tofting som teknisk chef. Han indtræder samtidig i ledelsen.
Erling Tofting har været medlem af EV Metalværks bestyrelse, og samtidig med ansættelsen indtræder Erling Tofting nu også i ejerkredsen. Hermed består virksomhedens ejerskab af administrerende direktør Thomas Bisgaard Thomsen, som har ansvaret for salg og marketing, økonomichef Klaus Agger som har ansvaret for økonomi og HR og nu teknisk chef Erling Tofting som har ansvaret for produktion, logistik og produktudvikling.

EV Metalværk producerer og distribuerer eget produktprogram i fittings og ventiler og tilbyder produktudvikling og spåntagende produktion som underleverandør til industrien. Udvidelsen af ejerkredsen skal sammen med et solidt kapitalgrundlag være med til at sikre
det fortsatte arbejde med at gøre EV Metalværk til en stærk spiller på sit todelte markedsområde.

Styrket produktudvikling
Erling Tofting er 48 år og kommer med en solid baggrund som produktionsansvarlig i flere større, danske virksomheder.

- Erfaringer herfra og et stort netværk vil helt sikkert smitte positivt af på EV Metalværk. De seneste års effekt af globaliseringen samt nye kundesegmenter har lært os at tænke i større og nye baner, og her vil vi udnytte og drage fordel af Erling Toftings tekniske og forretningsmæssige baggrund, udtaler direktør og medejer Thomas Bisgaard Thomsen.

Organisationsændringen giver mulighed for en styrkelse af EV Metalværks produktudvikling, idet virksomhedens nuværende produktionschef Torben Nielsen overgår til udviklingsafdelingen, hvor han med sit tekniske knowhow og sin store ventil-ekspertise skal medvirke til at imødekomme EV Metalværks ambitioner om fremover at være den foretrukne partner, når det drejer sig om udvikling af specialventiler og særlige fittingsløsninger.

- EV Metalværk blev ISO9001 certificeret i 2011 og står med de gennemførte ændringer og ikke mindst 29 engagerede medarbejdere godt rustet til at klare aktuelle og kommende udfordringer, hvor løbende forbedringer, effektivisering og serviceudvikling er et naturligt krav, siger Thomas Bisgaard Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08