23948sdkhjf

Ny investor træder ind i KVM Industrimaskiner

Kapitalfonden Industri Udvikling har overtaget direktør Ole Munchs aktiepost i den midtjyske producent af maskiner til asfalt- og betonindustrien.
Industri Udvikling har overtaget 48,5 % af aktierne i KVM Industrimaskiner efter den hidtidige direktør Ole Munch, der samtidig fratræder sin stilling for at koncentrere sig om sin anden virksomhed Borum Industri.

- Vi ser KVM som en spændende virksomhed, som har en god placering i markedet og muligheder for at ekspandere i de kommende år. KVM er en traditionel dansk produktionsvirksomhed, som ved stor knowhow og højt kvalitetsniveau repræsenterer det bedste af mellemsegmentet i dansk industri. For os er KVM en kerneinvestering, udtaler administrerende direktør i Industri Udvikling, Lars Blavnsfeldt, til Børsen.

Medejer bliver i virksomheden
KVM Industrimaskiner er blandt nordens største producenter af maskiner til asfalt- og betonindustrien. Silkeborg-virksomheden blev overtaget af Ole Munch og administrerende direktør
Jesper B. Rasmussen i 1997.

Jesper B. Rasmussen forbliver som medejer og sidder ligeledes på 48,5 % af aktierne i selskabet. De resterende 3 % ejes af virksomheden selv.

Parterne er blevet enige om ikke at oplyse salgsprisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109