23948sdkhjf
>

Kapitalfond køber sig ind i Støtek 

Vojens-virksomheden Støtek har fået nye medejere. Det er kapitalfonden Industri Udvikling, der har købt 40 procent af virksomheden. Målet har været at få en partner ombord til at bistå selskabets fortsatte udvikling og globale vækst - til gavn for vores kunder inden for automotive-industrien, skriver Støtek i en pressemeddelelse.

Læs også: Ny investor træder ind i KVM Industrimaskiner

Kapitalfonden har købt sig ind med virkning fra 2. juli 2020 og ejer og direktør Hans Henrik Würtz bevarer samtidig aktiemajoriteten.

- Vi stod over for at skulle styrke vores tilstedeværelse i Asien og ønskede i den forbindelse at få en partner ombord, der har erfaring med internationalisering og ønsker at være en aktiv part i at vækste og udvikle Støtek. Vi har haft drøftelser med flere investorer, men valget er faldet på Industri Udvikling, siger direktør Hans Henrik Würtz.

Stort potentiale
Med frasalget af en aktieminoritet ønsker Støtek at fortsætte sin udvikling mod at blive en verdens førende leverandører af aluminiumsdoserings- og smelteovne til verdens førende bilproducenter og deres underleverandører.

- Vi ser i Støtek en veldrevet virksomhed med et stort potentiale, hvor vi forhåbentligt kan bidrage til den fortsatte udvikling i bl.a. Kina. Hans Henrik og hans team har høje ambitioner og er tydeligt dedikerede til hver dag at levere gode produkter og høj service til kunder i Automotive industrien i hele verden. Vi ser meget frem til samarbejdet, udtaler Dan Højgaard Jensen, direktør i Industri Udvikling.

Støtek producerer energieffektive smelte- og doseringsovne til aluminium. Ovnene eksporteres til store dele af verden, hvor kunderne i væsentlig grad findes i automotive-industrien og omfatter bl.a. VW, AUDI, BMW, Chrysler og den største producent af el-biler samt deres underleverandører.

Virksomheden beskæftiger cirka 65 medarbejdere og har hovedkontor i Vojens samt et datterselskab i USA.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125