23948sdkhjf

Dantruck sælger produktion fra

Truckproducenten forhandler for øjeblikket med fire potentielle købere. Alt tyder på, at produktionen i Uldum bliver flyttet til udlandet.
I november måtte Dantruck indgive sin egen konkursbegæring, fordi finanskrisen ganske enkelt satte en effektiv bremse for salget af nye trucks til det europæiske marked. Dantrucks egenproduktion viste sig, trods omfattende rationaliseringer og effektiviseringer, derfor at være urentabel.

Siden har investorerne Nordea og kapitalfonden Industri Udvikling skudt ny kapital i et nyt selskab, der har købt de gamle aktiviteter ud af konkursboet. Det skriver Børsen.

Beholder sunde aktiviteter
Planen er at føre de sunde dele af virksomheden videre, og derfor har virksomhedens ledelse taget konsekvensen og sat truckproduktionen i Uldum til salg. Administrerende direktør Michael Godtfredsen oplyser, at man er tæt på at indgå en aftale med en køber, og han håber på en afklaring inden jul. Aftalen kommer til at berøre 35 medarbejdere.

- Vi forhandler i øjeblikket med fire potentielle købere til vores gaffeltruckproduktion, som selv har henvendt sig. En af dem er dansk, men jeg anser det for 99 % sikkert, at vi sælger til en udenlandsk producent, udtaler han til Børsen.

Tilbage står selskabet herefter med de sunde dele af det oprindelige Dantruck. Det drejer sig blandt andet om agentursalget af Nissan- og Hangcha-gaffeltrucks samt salg af brugte trucks samt service og salg af reservedele.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129