23948sdkhjf

Nyt om navne: Hoyer sætter øget fokus på kvaliteten

Svend Hoyer A/S har ansat Lars Mogensen som ny quality manager. Lars har flere års erfaring med kvalitetsarbejde fra danske virksomheder med internationale aktiviteter og har i særdeleshed erfaring med Kina.
- Med ansættelsen af Lars Mogensen som kvalitetschef sikrer vi yderligere styrkelse og udbygning af vores kvalitets-setup. Resultatet af hans og resten af vores kvalitetsafdelings arbejde forventer vi kommer Hoyer og alle vores partnere til glæde i form af endnu bedre kvalitet i alt, hvad vi leverer, udtaler Thomas Klausen, sales manager, Hoyer.

Thomas Klausen tilføjer, at kvalitet er et nøgleord for virksomhedens kunder og for Hoyer. Ikke alene kvaliteten af det fysiske produkt, men også kvaliteten af det arbejde, de som virksomhed udøver i det daglige.

- Hele vejen fra kvaliteten af den daglige ledelse, kvaliteten af vores kundeservice, herunder responstider og kvalificeret rådgivning til fejlfri og rettidige leverancer, ønsker vi at levere på højeste niveau, fortæller Thomas Klausen.

Høje krav fra internationale kunder
Hoyer har store internationale kunder, der sætter høje krav til Hoyers kvalitetssikring og specielt til de rutiner, som kvalitetsafdelingen og kunderne har udarbejdet i fællesskab.

- Når de største af vores kunder auditerer Hoyer, er det en vigtig opgave for kvalitetsafdelingen, at vi viser, vi efterlever, hvad vi lover, og at det er de samme kvalitetstermer, der refereres til for begge parter. Produktkvaliteten sikrer vi blandt andet ved, at Hoyers tekniske afdeling specificerer motorerne, så de kvalitetsmæssigt er niveauer over det, vi i daglig tale kalder for kinamotorer, fortæller Lars Mogensen.

Kvalitetssikring – langt ind i fremtiden
Kvalitetsafdelinger i både ind- og udland har afgørende betydning for en virksomhed som Hoyer, der har opnået en vis størrelse og har yderligere vækstplaner.

- Vi er allerede ISO 9001-certificeret og planlægger en ISO 14001-certificering i den nære fremtid. Derudover er det vores målsætning at investere i at udvikle vores hovedleverandører, eller snarere vores samarbejdspartnere i Kina. Det betyder, at vi ikke kun vil kontrollere, men også coache dem igennem processerne for at opnå en tilsigtet ensartet kvalitet, udtaler Lars Mogensen.

Det nye tiltag betyder, at Hoyer vil kunne følge samtlige af motorens komponenter fra første proces, og indtil motoren står færdigpakket og klar til forsendelse. Det er en investering i tid, da det kræver en massiv tilstedeværelse hos leverandørerne. Men det er en investering, Hoyer gerne vil foretage for at sikre kunderne kvalitet til tiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078