23948sdkhjf

Ny direktør hos Desmi Ocean Guard

Rasmus Folsø tiltræder som administrerende direktør i Desmi Ocean Guard A/S fra 1. december.
Rasmus Folsø er uddannet skibsingeniør og har gennem sin karriere arbejdet med teknologiudvikling og innovation hos henholdsvis Rina i Genova og hos A.P. Møller-Mærsk, hvor han senest har været fungerende chef for innovationsafdelingen i Maersk Maritime Technology. I denne stilling har Rasmus Folsø fulgt ballastvandproblematikken tæt samt været involveret i opstarten af Desmi Ocean Guard, hvor han også har bestredet en post i bestyrelsen.

Samtidig tiltræder den nuværende direktør, Christian Ingvorsen, stillingen som teknisk direktør i.

Efter Desmi Ocean Guards første fase, hvor fokus har været på teknologisk udvikling af et system til behandling af ballastvand i henhold til kommende IMO-krav, og hvor firmaet i dag er langt i processen med myndighedsgodkendelse af et teknologisk banebrydende koncept under ledelse af Christian Ingvorsen, går Desmi Ocean Guard nu ind i en fase med et øget behov for kommerciel udvikling af firmaet - men med fortsat behov for teknologisk udvikling af kommende systemer, der til stadighed møder markedets krav.

Med Rasmus Folsø som administrerende direktør sammen med en teknologisk stærk stab, er aktionærkredsen overbevist om, at Desmi Ocean Guard er optimalt besat til fremtidig vækst.

Desmi Ocean Guard er etableret af A.P. Møller-Mærsk, Desmi og Skjølstrup & Grønborg. Selskabet er placeret i Aalborg, og har til hovedformål at udvikle anlæg til fjernelse af organisk materiale i skibes ballastvand. Det anslås, at mellem 50.000 og 70.000 eksisterende skibe skal have installeret sådanne anlæg i tiden frem til 2019, så der er et stort markedspotentiale.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078