23948sdkhjf

Migatronic Automation får endnu en ordre fra HawkeyePedershaab

Aabybro-virksomheden har fået endnu en ordre fra HawkeyePedershaab i Brønderslev, der udvikler maskiner til betonstøbning.

Migatronic Automation skal i slutningen af året levere en plasmaskæreautomat til oppressede formdele.

Den nye plasmaskæreautomat skal aflaste en eksisterende lasercelle for at frigøre kapacitet på den til den øvrige produktion samt øge effektiviteten og produktiviteten.

En skræddersyet løsning er nødvendig
Automaten er en installation til skæring af oppressede formdele til støberimaskiner. Den består af tre Fanuc CNC-akser og operatørpanel, og er fuldstændig tilpasset Hawkeye Pedershaabs krav til præcis skæring af specifikke runde emner. Automaten finder selv centret af det runde emne ved hjælp af en probe. Samtidig foretager den kontrolopmålinger med proben, hvilket sikrer præcise skæringer.

- En standard plasmaskæreautomat ville ikke kunne løse den her opgave i produktionen. Vores nye automat er fuldstændig tilpasset vores emner. Det gør, at vi kan levere høj kvalitet til vores kunder og sikre vores førerposition i markedet, siger Morten Nørgaard, VP operations, Hawkeye Pedershaab i Brønderslev.

Migatronic Automation udvikler HawkeyePedershaabs nye plasmaskæreautomat, så den på sigt kan automatisere produktionen yderligere og gøre robothåndtering mulig. En håndteringsrobot skal kunne placere de specielle emner, der måler 300-2.000 mm i diameter og 5-165 mm i højden, i automaten og tage dem ud igen efter endt skæring. Det vil gøre automaten fuldautomatisk og øge produktiviteten yderligere.

Migatronic Automation og HawkeyePedershaab startede samarbejdet i 1990’erne, hvor Migatronic Automation leverede de første automatiserede svejseløsninger til HawkeyePedershaabs produktion. Flere af de anlæg kører stadig den dag i dag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.234