23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
LORC
Claus Hviid Christensen forlader sin stilling som direktør for udviklings- og testcenteret LORC på Lindø. Ny direktør er udpeget, men ikke offentliggjort.

Lindoe Offshore Renewables Center er test- og demonstrationsplads for vedvarende energi.

Rias A/S
Søren Koustrup og Lars Jessen er valgt som medarbejderrepræsentanter i bestyrelsen hos Rias A/S i stedet for Lars Vollmers og Jeannette Svenning.

Rias A/S er distributør af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomheder samt den offentlige sektor i Skandinavien.

Sanistål A/S
Per Gammelgaard, medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Sanistål A/S, udtræder fra bestyrelsen. Hans post overtages af Jesper Søe, der hidtil har været suppleant.

Sikkerhedsstyrelsen
Lizzi Krarup Jakobsen er blevet udnævnt til ny direktør i Sikkerhedsstyrelsen, der er placeret i Esbjerg.

Hun tiltræder jobbet den 1. januar 2012 og afløser Jacob Schmidt, der den 1. september startede som universitetsdirektør på Syddansk Universitet.

Sikkerhedsstyrelsen arbejder med teknisk sikkerhed inden for el, gas, vvs, kloak, fyrværkeri og generel produktsikkerhed.

Space International A/S
Peter L. Johannesen, salgsdirektør hos Inventa A/S, er indtrådt i bestyrelsen hos Space International (kilde: Jyllands-Posten).

Space International udvikler ergonomiske produkter som fx svingarme til computerskærme, løsninger til fladskærme, løsninger til laptops og CPU-holdere samt løsninger til håndtering af kabler.

Vestas Aircoil
Nils Østbirk er udtrådt af bestyrelsen hos Vestas Aircoil til fordel for Gert Kristiansen (kilde: Biq.dk).

Vestas Aircoil producerer køletårne til kraftværker og industriel køling.

Wavin
Per Leonhard Nielsen er pr. 1. november ansat hos Wavins VVS-afdeling i Horsens med ansvar for Product Management og teknisk support.

Wavin udvikler, producerer og markedsfører totale programmer af plastrørssystemer, der sikrer adgang til drikkevand og leder spilde- og regnvand bort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125