23948sdkhjf

Rynkeby Maskinfabrik kører på nedsat kraft under coronakrise

Som så mange andre industrivirksomheder er også den fynske underleverandør påvirket af coronakrisen.

- Første kvartal i år gik rigtig godt, men så blev vi ligesom alle andre indhentet af coronaen. Så lige nu kører vi efter en plan, hvor vi arbejder tre dage om ugen alle sammen, fortæller administrerende direktør Hans-Christian Schmidt.

Han glæder sig over muligheden for at få lønkompensation, men erkender også, at virksomheden ser ind i nogle usikre måneder, og at det er svært at spå om, hvor 2020 som helhed ender.

- Jeg tror, jeg vil sige ligesom de andre, at det er meget svært at se. Vi arbejder med forskellige scenarier; det værste scenarie og det bedste, og der er ikke nogen af de scenarier, vi sætter op for i år, der når op på det oprindelige budget, forklarer Hans-Christian Schmidt, og fortsætter:

- Vi mærker det tydeligt her i andet kvartal, og nu nærmer vi os efterhånden tredje kvartal og begynder at se konturerne, men vi skal hen i august, før vi sådan rigtig kan vide det. Vi forbereder os på alle muligheder, og derfor har vi også benyttet os af den her mulighed for hjemsendelse med lønkompensation. Så kan vi fastholde vores medarbejdere, og de kompetencer vi har.

Dermed er målet også, at der relativt hurtigt kommer fart på ordreindgangen igen, og at alle medarbejdere dermed kan vende tilbage på fuld tid.

- Det er det vi går ud fra, konstaterer Rynkeby-direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094