23948sdkhjf

Går i opkøbstanker efter blot ét år som iværksætter

740.000 kr. i overskud før skat og investeringer i produktionsudstyr for et mindre millionbeløb i regnskabsåret 2023. Det er den korte beskrivelse af de første regnskabsår i BNI Plast, som 44-årige Brian Nielsen grundlagde 1. januar 2023 i Ragebøl ved Sønderborg.

Og han har ikke planer om at hvile på laurbærrene. Han er i øjeblikket i seriøse forhandlinger om at overtage en mindre plastvirksomhed ”et sted i Danmark”. Det kan dog godt afsløres, at det ikke er i Sønderborg, for i dag er BNI Plast den eneste tilbageværende plastvirksomhed i området.

BNI Plast leverer primært komponenter til industrivirksomheder, der producerer udstyr til anvendelse i fødevareindustrien samt tekniske plastemner med høje krav til tolerancer og finish. Dertil fungerer selskabet som testvirksomhed for nabovirksomheden Recon i Ragebøl.

Brian Nielsen er uddannet på Danfoss og har været ansat hos SP Moulding, plastspecialist hos Linak og afdelingsleder hos Recon, inden han i slutningen af 2022 besluttede sig for at etablere egen virksomhed ved årsskiftet.

- Som iværksætter handler det om at drive en fornuftig virksomhed. Det er lige fra at behandle råvarerne korrekt til at vide, hvordan du investerer i at reducere energiforbruget samt øger automatiseringsgraden. Det handler også om at leve op til de CO2-krav, som de store virksomheder stiller til deres underleverandører for i det hele taget at komme i dialog med indkøberne. Derfor er vi i gang med processerne omkring ISO 9001 og ISO 14001 og vil tilknytte en specialist for at sikre, at vi overholder de krav, som certificeringen handler om, siger Brian Nielsen.

Forventningerne til det igangværende regnskabsår holder Brian Nielsen for sig selv. I dag har han én medarbejder, og fortsætter væksten, er der måske plads til en ekstra.

Se nøgletal for:
Læs mere om: plast
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.75