23948sdkhjf

Rekordstor DCB-kran leveret til Lindø Industripark

En kran fra Danish Crane Building med en løftekapacitet på 140 tons, skal fremover bistå med tunge og komplicerede løft hos Siemens WindPower i Lindø Industripark.
Lindø Industripark tilbyder faciliteter til virksomheder, som beskæftiger sig med industri og produktion i den absolut tunge ende, og det afspejler sig også i den kran, som DCB har leveret.

- Vindmølleanlæg er nu oppe i en størrelse, der kræver meget omfattende produktions- og transportfaciliteter. Disse faciliteter er allerede til stede hos Lindø Industripark, og leveringen af den nye kran udvider industriparkens kapacitet yderligere, siger Kristen Jensen, salgsingeniør hos DCB.

- Vi har fordoblet den samlede løftekapacitet i bygningen, hvor kranen er blevet installeret. Opgraderingen nødvendiggjorde forstærkning af bygningens bærende konstruktioner, som er løst i tæt samarbejde med kranspecialisterne fra Danish Crane Building. Resultatet er en robust løsning, der modsvarer de stillede forventninger, siger Kristen Jensen.

Større kranløsninger til kraftværker og sværindustri
Selve traverskranen vejer over 50 tons, og den samlede egenvægt, inklusive hoveddragere, taljer, køregear, styring og servicegangbro, kommer i nærheden af 75 tons. Løsninger i denne størrelsesorden er hovedsageligt rettet mod store kraftværker og sværindustri, som er et forholdsvis beskedent marked i Danmark.

- Det er ganske få kunder, som indtil videre har haft behov for anlæg i denne størrelsesorden, og det produkt, vi her leverer, er en udvidelse af vores produktsortiment. Med de faciliteter vi nu har, kan vores løftekapacitet nå helt op på 250 tons og spændvidden op til 40 meter, siger Kristen Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126