23948sdkhjf

Opkøb skal sikre position i Nordjylland

AVN Hydropower har overtaget hydraulikbutikken Dunlop Hiflex, centralt beliggende  Aalborg.

AVN Hydropower overtager både hydraulik-komponenter, et fuldt udrustet slangeværksted samt lagerfaciliteter med hydraulikslanger, fittings, rør, koblinger, filtre, ventiler, olie og tilbehør.

Dermed styrker AVN-gruppen sine hydraulik-aktiviteter i det nordjyske.

- Vi har altid haft et godt samarbejde med Dunlop Hiflex, og har siden 2017 lejet os ind i bygningerne, derfor var det helt oplagt for os at overtage Dunlop Hiflex servicecenter i Ålborg, da chancen bød sig, fortæller Michael Lindberg, adm. direktør for hydraulikselskaberne hos AVN Gruppen i en pressemeddelelse.

Han erkender dog samtidig, at overtagelsen har krævet grundige overvejelser i lyset af den nuværende aktivitet i industrien på grund af coronakrisen.

AVN Hydropower overtager udover selve butikken også et fuldt udrustet slangeværksted samt lagerfaciliteter med hydraulikslanger, fittings, rør, koblinger, filtre, ventiler, olie og tilbehør. Totalt kommer AVN Hydropower i Aalborg fremadrettet til at råde over ca. 800 kvm fordelt på kontor, butik, værksted og lager.

Både Rexroth og Parker
AVN Gruppens hydraulikselskaber har i flere år været distributør og servicepartner for hydraulikproducenterne Bosch Rexroth og Parker Hannifin og forhandler flere andre kendte komponent fabrikater.

- Det betyder, at vi nu i vores Ålborg butik vil have et større udvalg af standard komponenter på hylderne, så kunderne hurtigt kan få løst en hydraulikopgave ved at komme til os, hvis de står og mangler hydraulikkomponenter her og nu, ifølge direktør Michael Lindberg.

Preben Nielsen, som igennem de sidste mange år har betjent kunderne for Dunlop Hiflex, fortsætter som ansat hos AVN Hydropower.

AVN Hydropower i Aalborg har i forvejen fem montører og en Key Account Manager tilknyttet, som udfører salg, rådgivning, service, reparation og installation af hydraulisk udstyr ude hos kunderne indenfor flere brancher så som industri, marine, offshore, landbrug, entreprenør, miljø, forbrænding og vind.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11