23948sdkhjf

Sønderborg-fabrik henter ny direktør i sin produktion

På tirsdag har Leif Mikkelsen sin første dag i direktørstolen hos underleverandøren Helge Bruhn A/S. Han afløser ejeren, 66-årige Lars Bruhn, som er søn af Helge Bruhn, der grundlagde Sønderborg-virksomheden i 1967. Ejeren fortsætter i virksomheden som medlem af bestyrelsen.

Den nye direktør er 57 år og uddannet maskinarbejder og ingeniør. Tidligere har han arbejdet som projektleder og ingeniør i virksomheder, der producerer løsninger til fødevare- og vindmølleindustrien.

Det seneste år har Leif Mikkelsen været fabrikschef hos Helge Bruhn A/S.

- Det lå i kortene, da vi indgik aftalen, at Lars (Bruhn red.), som bliver 67 år i juli, ville gå på pension. Aftalen var, at hvis det gik, som vi troede, ville jeg overtage direktørposten i løbet af 2020, fortæller Leif Mikkelsen.

Tro mod værdier
Helge Bruhn A/S har 28 ansatte og omsatte for cirka 26 mio. kr. i 2019. I øjeblikket er virksomhedens medarbejdere på fordeling, fordi corona-krisen har sat sig i omsætningen.

Den nye direktør vil på sigt have fokus på en kontrolleret udvikling af både omsætning og kompetencer. Det skal ikke være vilde eventyr, men den solide vej til markedet, som han udtrykker det.

- Det er vigtigt for mig og Lars at være tro mod virksomhedens værdier, som er at være loyal over for vores kunder. Det er grundstenen i virksomheden, siger Leif Mikkelsen.

95 pct. af aktiviteten hos maskinfabrikken er underleverandørarbejde. Kunderne er hovedsageligt syddanske maskinproducenter i forskellige industrier som for eksempel elektronik- og fødevareindustrien samt håndværkere og kommunale institutioner. 

- Her vil vi prøve at udvikle kundegruppen ved at brede os geografisk, fortæller den nyudnævnte direktør. 

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109