23948sdkhjf

Euro Therm rejser sig fra asken: Vinder ordre på komplet fjernvarmeværk

Justsen Energiteknik overtog sidste sommer nøglemedarbejdere, teknologi og udstyr efter kedeleksperten Euro Therms konkurs. 

I samme åndedrag blev navnet ændret til Euro Therm 2019 og parterne rykkede sammen på adressen i Brabrand.

Siden er der blevet taget hånd om Euro Therms kundenetværk. Sideløbende med det har medejer af Justsen Energiteknik Claus Justsen og salgschef Allan Strømbæk Pedersen brugt tiden på at skrue en fornuftig forretningsplan for det nye Euro Therm 2019 sammen. 

Derfor begyndte Euro Therm allerede tidligere på året at byde på fjernvarmeprojekter – og nu er den første ordre på plads. 

Euro Therm 2019 skal etablere en ny varmecentral med biomassekedel kombineret med en luft/vand-varmepumpe til Hashøj Kraftvarmeforsyning på Sjælland. 

For salgschef i Euro Therm 2019 Allan Strømbæk Pedersen markerer indgåelsen af kontrakten Euro Therms fortsatte position på det danske fjermvarmemarked efter indlemmelsen i Justsen Energiteknik A/S. 

- Euro Therm var i forhandlinger med Hashøj Kraftvarmeforsyning omkring dette projekt allerede tilbage i juni 2019, inden projektgodkendelsen blev midlertidigt tilbagetrukket af Slagelse kommune. Projektet blev genudbudt i december 2019, og det er derfor en stor tilfredsstillelse nu at kunne indgå kontrakt på projektet, og vi glæder os meget til samarbejdet med Hashøj Kraftvarmeværk, siger  Allan Strømbæk Pedersen.

Projekt påbegyndes omgående og leveringen af biomassekedlen forventes at ske allerede i september 2020 med forventet første varmeproduktion i 1. kvartal 2021.

Ordren har en værdi af rundt regnet 32 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094