23948sdkhjf

Sanistål skifter ud i direktionen

Uffe Iversen er blevet ansat som ny økonomidirektør (CFO) hos Sanistål, og kommer sammen med administrerende direktør Christian B. Lund til at udgøre direktionen.

Læs også: Dacapo forlænger samarbejde med storkunde

Uffe Iversen afløser Flemming Glamann, der fratræder stillingen dags dato. Det meddeler Sanistål i en fondsbørsmeddelelse.

Bestyrelsesformand Anders K. Bønding siger om baggrunden for ændringen:

- De seneste års restrukturering er overstået, og Saniståls fokus er nu entydigt på at forbedre drift og indtjening. Bestyrelsen har vurderet, at vi har brug for en anderledes profil som CFO for at understøtte det ændrede fokus.

Uffe Iversen er 54 år, HA-jur fra Aarhus Universitet og MBA fra Erasmus University i Rotterdam. Ud over økonomi og finans har Uffe Iversen haft roller inden for salg, back-office, M&A og som country manager.

Han var senest – fra 2014 til marts 2020 – group CFO og medlem af direktionen i SSG Group, en af Nordens førende udbydere af skadeservice med supplerende aktiviteter inden for industri- og ejendomsservice. Fra 2017 til 2019 var han samtidig administrerende direktør for SSG’s danske virksomhed, koncernens største enhed.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.141