23948sdkhjf

JW Industri udvider

De har travlt hos den midtjyske smedevirksomhed for tiden.

En helt ny fabrikshal er nemlig ved at skyde op af jorden. Den skal bruges til produktion og montage, og der bliver også plads til lidt nye kontorer og mødelokale. Det fortæller Kasper Thøsing Hviid, der er marketingansvarlig hos den midtjyske virksomhed.

- Vi har nogle ordrer, der bliver større og større. Vi producerer blandt andet en del rullebaner, der fylder en del. Så vi udvider med en ny montagehal og satser mere på vores klejnsmed. Og så er vi lidt voksende i de seneste år, siger han.

- En af de helt store ting er, at mange af de projekter, vi laver, der begynder taghøjden at være et problem. Vi har lavet nogle skulpturer, blandt andet til Heart, hvor vi havde 20 cm til loftet. Vi løfter højden til næsten 10 meter, uddyber han.

I alt får JW Industri 2.000 ekstra kvadratmeter, og dermed bliver det muligt at samle alle aktiviteter på én adresse.

- Vi har længe gået lidt i vejen for hinanden, det vil den nye hal hjælpe på. Samtidig er der jo spildtid ved at køre rundt mellem vores adresser, supplerer direktør John Winther.

Ikast-virksomheden producerer udover transportmateriel blandt andet flishugger-maskiner under navnet Scanhugger, og begge dele optager meget plads. Så meget at det længe har knebet med pladsen til nye projekter.

- Det er aldrig sjovt at sige nej til en ordre fra en god kunde, fordi man ikke kan finde plads til det i produktionen. Den nye tilbygning vil gøre os i stand til at imødegå flere af vores kunders ønsker om kvalitet og hurtig levering, siger John Winther.

Hvis alt går efter planen, er byggeriet færdigt i slutningen af september.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126