23948sdkhjf

Ny direktør hos Aco Nordic

Nuværende direktør hos Aco Nordic, Hans Olsen, har valgt at søge nye udfordringer og har derfor opsagt sin stilling, som han fratræder den 31. maj.

Han efterfølges af Thomas Heldgaard, der allerede er tiltrådt stillingen den 1. maj. Dermed får han en måned sammen med Hans Olsen til at sikre en optimal overgang.

Thomas Heldgaard har en lang karriere bag sig hos Rockwool International og dernæst Cembrit Holding, hvor han ad flere omgange har været datterselskabsdirektør i både Asien og Storbritannien.

Karsten Due, direktør for Aco Nordic Group, udtaler:

- Vi er selvfølgelig kede af at skulle sige farvel til Hans, som har gjort en kæmpe indsats for at gøre Aco til det, det er i dag. Og når det er sagt, er vi overbeviste om, at vi i Thomas, med hans brede baggrund, får en meget velkvalificeret direktør med et bredt udsyn. Vi er også sikre på, at Thomas i tilgift har respekt og øje for Aco’s særlige familiefølelse og historie, og at han samtidig kan føre firmaet videre med fokus på forretningen.

Selv siger Thomas Heldgaard:

- Aco er for mig en rigtig spændende virksomhed, der med sine forskellige produktgrene, komplette sortiment og serviceydelser er noget jeg virkelig kan brænde for. Jeg glæder mig til at tiltræde som direktør og sammen med de dygtige ledere og ansatte lede Aco ind i fremtiden.

Aco Nordic er det danske datterselskab hos Aco Group. Virksomheden leverer løsninger til håndtering af regn- og spildevand.

Fakta:

  • Aco Nordic A/S er det danske datterselskab af Aco Severin Ahlmann GmbH & Co
  • Aco er en familieejet virksomhed grundlagt i 1946
  • 5.000 medarbejdere i 42 lande
  • 30 produktionsenheder i 15 lande
  • I 2019 genererede Aco Group på verdensplan et salg på 900 mio. euro
  • I Danmark bor Aco Nordic i Ringsted og er nabo til en anden Aco-forretning – nemlig Plastmo

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079