23948sdkhjf

Dansk Polyglas indgår kontrakt med Kvadrat

Kompositvirksomheden Dansk Polyglas i Broby på Fyn har netop indgået en kontrakt med Kvadrat i Ebeltoft.

Kontrakten omhandler en leverance af bygningsdele til tekstilvirksomhedens nye showroom, som er tegnet af den kendte tyske kunstner Thomas Demand.

Nyopførelsen vil, når den i 2021 står helt færdig, bestå af tre bygninger, som er inkorporerede i hinanden og illustrerer tre forskellige former. For eksempel illustrerer taget på en af bygningerne et foldet, linieret, translucent ark papir.

Det er første gang, Kvadrat og Dansk Polyglas skal arbejde sammen, men det er langt fra første gang, at den fynske virksomhed entrerer med større projekter:

- Vi er naturligvis glade for og stolte af, at en hæderkronet dansk virksomhed som Kvadrat A/S har valgt vores forslag til, hvordan man kan fremstille facadebeklædning og to komplekse tage, hvoraf den ene skal være translucent, siger Kurt Nielsen, som i år 2000 overtog familievirksomheden efter sin far, den navnkundige Knud Nielsen, og siden har udviklet Dansk Polyglas til det, virksomheden er i dag.

- Vi beskæftiger os hovedsageligt med komplekse, ingeniørmæssige tunge og kunde-tilpassede løsninger, og det gør vi både nationalt men i særdeleshed også internationalt, fortsætter Kurt Nielsen.

Dansk Polyglas fremstiller både TP Covers til offshore vindmølleparker, livreddertårne til Trygfonden, løsninger til infrastruktur, elementer og afskærmninger til broer, facadeløsninger til byggebranchen og meget mere. Dansk Polyglas, som er beliggende lige syd for Odense, beskæftiger p.t. 20 medarbejdere, men forventer en kraftig stigning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11