23948sdkhjf

Kapitalfond klar til at sælge Haarslev Industries

Odin Equity Partners har fået konkrete henvendelser på den fynske producent af procesudstyr til håndtering af kødaffald.
Kapitalfonden overtog Haarslev Industries for fem år siden, og i den mellemliggende periode har de næsten formået at firedoble omsætningen, så Søndersø-virksomheden i dag omsætter for ca. 1 mia. kr. Nu kan et salg imidlertid være lige om hjørnet.

- Vi har fået flere henvendelser på Haarslev, og det er egentlig det, som har sat salgsprocessen i gang lidt tidligere, end vi havde regnet med. Men vi sælger ikke for enhver pris, så vil vi hellere holde den lidt endnu, udtaler partner i Odin Equity Partners og bestyrelsesmedlem i Haarslev Industries, Jesper Wadum Nielsen, til Børsen.

Vil selv købe op
Et salg nu er imidlertid ikke det eneste scenarie, Odin Equity Partners arbejder med. Samtidig arbejder Haarslev Industries nemlig med et nyt forretningsområde; udstyr til spildevandshåndtering, der kan betyde yderligere vækst hos den fynske virksomhed.

Ifølge Jesper Wadum Nielsen vil det imidlertid kræve, at Haarslev Industries foretager et-to strategiske opkøb, og vælger man den løsning, forventer han, at Odin Equity Partners vil beholde virksomheden yderligere et par år.

Haarslev Industries er producent af maskiner til håndtering af kød- og fiskeaffald. De seneste års vækst skyldes dels opkøbet af de to konkurrenter Atlas Stors og Tremesa og dels, at man har formået at positionere sig på vigtige vækstmarkeder som Kina, Rusland og Mellemøsten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063