23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Edge-Team
Kasper Arvad er blevet ansat som ny salgschef hos Edge-Team.

Edge-Team er autoriseret CAD/CAM forhandler af SolidWorks og EdgeCAM.

Kosan Gas Danmark A/S
Per Offersen, administrerende direktør I Kosan Gas A/S, er indtrådt som formand I bestyrelsen hos Kosan Gas Danmark A/S i stedet for Flemming Bodenhoff Hermansen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: Børsen).

Kosan Gas er leverandør af gas til både private og erhvervskunder.

Logstor
Den 1. december 2011 tiltræder Ole Arenfeldt Jensen som viceadministrerende direktør i Logstor. Han får samtidig forretningsansvaret for Logstor’s europæiske District Energy division.

Logstor er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

Vagn Pedersen Værktøjs- og Maskinfabrik
Lars Ravn Nielsen er blevet ansat som direktør hos Vagn Pedersen Værktøjs- og Maskinfabrik. Han indtræder samtidig som medejer af virksomheden.

De to øvrige ejere, Claus Pedersen og Michael Pedersen, fortsætter uændret i virksomheden som daglige ledere af henholdsvis afdelingen for Spåntagning og Værktøjsfremstilling samt afdelingen for Smedearbejde og Industriservice.

Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S beskæftiger sig med underleverancer til maskin- og metalbranchen samt service- og maskinmontageopgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094