23948sdkhjf

Frese Årets Ejerleder på Sjælland

Ventilations- og kølefirmaet Frese blev onsdag kåret som Årets Ejerleder i Region Sjælland. Åbenhed overfor innovation er med til at skabe vækst i firmaet.
Prisen som Årets Ejerleder på Sjælland gik i år til Frese A/S. Familiefirmaets succes, som ligger til grund for kåringen, kan i vidt omfang tilskrives stor udviklingsvillighed.

- Ledelsen har stor åbenhed over for innovation, investeringer og medarbejdere, hvilket jeg ser som nogle af forklaringerne på succesen for Frese A/S, sagde Nils Henrik Wegener, partner i revisions- og rådgivningskoncernen PwC, ifølge Erhvervsbladet.

Projektdirektør Claus Frese pegede på firmaets aktiviteter i udlandet som en vigtig parameter i firmaets succes og kåringen.

- Vi er nok blevet udpeget, fordi vi søger ud over landegrænserne og ser ud over Europa; vi er i alle BRIK-landene. Vi går mod strømmen og er globale. Vi har stærke samarbejdspartnere, blandt andre Siemens og Alfa Laval, sagde Claus Frese ifølge Erhvervsbladet.

Freses samlede omsætning endte i 2010 på 51,7 mio. kr., hvilket svarer til en fremgang på 4,2 mio. kr. sammenlignet med 2009. I samme periode steg overskuddet før skat med godt 0,7 mio. kr. til 4,3 mio. kr.

Årets Ejerleder kåres af Foreningen Ejerlederne, PwC og Berlingske Business.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094