23948sdkhjf

SP Group: Vi savner velfungerende markeder

SP Group frygter, at udbruddet af corona-virusset kommer til at ramme virksomheden på regnskabet.

Det fremgår af den årsrapport for 2019, virksomheden har præsenteret fredag eftermiddag, hvor koncernens ledelse også lister forventningerne til 2020 op.

- Corona virussets udbredelse og myndighedernes reaktioner gør, at der er stor usikkerhed om vort aktivitetsniveau og pengestrømme i de kommende måneder. For nærværende kan vi derfor ikke angive troværdige forventninger om omsætning og indtjening i 2020. Vi savner velfungerende markeder, står der i ledelsesberetningen.

- Den globale økonomi vokser næppe i 2020 og er fortsat skrøbelig og mærket af politisk og økonomisk uvished, står der desuden.

Pænt 2019-regnskab
Corona-virusset kommer oven på et rigtig pænt 2019-regnskab, hvor virksomheden omsatte for over 2 mia. kr. og landede et overskud før skat på 175,4 mio. kr.

- 2019 blev vort hidtil bedste år målt på både top- og EBITDAlinjen. Det er vor ambition at gøre det endnu bedre i 2020, men markedsudsigterne er meget usikre på grund af Corona virus pandemien, siger administrerende direktør Frank Gad.

Vil lancere nye produkter
SP Group har i sinde at imødekomme corona-virussets konsekvenser ved at sende nye produkter på gaden.

- SP Group vil lancere en række nye produkter og løsninger til kunder i specielt healthcare, cleantech og fødevarerelaterede industrierne. Disse nye løsninger forventes at bidrage til både vækst og indtjening, står der i ledelsesberetningen.

SP Group er overliggende koncern for en række plastproducerende og -bearbejdende virksomheder, der leverer emner til dansk industri og har et stigende salg og voksende produktion fra egne fabrikker i Danmark, Kina, Brasilien, USA, Letland, Slovakiet, Sverige og Polen.

SP Group har desuden salgs- og serviceselskaber i Sverige, Norge, Holland, og Canada. SP Group havde ultimo 2018 2.068 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14