23948sdkhjf

Køber nordsjællandsk sprøjtestøberi for 81 millioner

SP Group har endnu engang været på opkøb. Denne gang har man via datterselskabet SP Moulding købt Meditec Plaststøbning i Helsingør. Det oplyser SP Group i en fondsbørsmeddelelse.

Handlen har en såkaldt enterprise value – det vil sige prisen inklusive den gæld SP Group overtager – på 81 millioner kroner.

Meditec har rødder tilbage til 1976, hvor virksomheden blev grundlagt, og er i dag underleverandører inden for healthcare-branchen med udvikling, fremstilling og montage af plastløsninger.

Virksomheden råder over en moderne fabriksbygning på cirka 3.400 kvadratmeter, som SP Group overtager i en separat transaktion.

Virksomheden oplyser ikke omsætningen, men der blev realiseret et normaliseret ebitda på cirka 16 millioner kroner i seneste regnskabsår.

Virksomheden beskæftiger 40 medarbejdere, som forventes at fortsætte. Derudover fortsætter den ene af ejerne, Thomas Bo Iversen, i ledelsen som administrerende direktør, og den anden ejer, Kennet Filsø Madsen, fortsætter i bestyrelsen

Bestyrelsen får Søren Ulstrup, direktør i SP Moulding, som ny formand, og Frank Gad, koncernchef i SP Group, bliver ny næstformand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062