23948sdkhjf

Plastproducent køber op i Sverige

Hos plastproducenten Tinby er man i gang med at opfriske de svenske gloser.

Per 1. marts 2020 har Tinby nemlig overtaget produktionsapparat og lager fra svenske Isotec i Mora, der ligger cirka 300 km nordvest for Stockholm.

Isotec i Mora har mere end 20 års erfaring med at formgive og efterbearbejde detaljer i polyuretan og matcher således Tinbys kompetenceområde.

I forbindelse med overtagelsen - og efter aftale med alle kunder - flyttes Isotecs produktion til Tinbys produktionsfaciliteter i Danmark og Polen, hvorfra leverancer til det svenske marked fremadrettet vil finde sted.

Nyt datterselskab
Tinby har samtidig oprettet et nyt datterselskab med navnet Tinby Isotec AB, hvis opgave det bliver at stå for salg og kundeprojekter på det svenske marked til det kombinerede firmas målgrupper.

Isotecs direktør, Danne Svensson, og firmaets øvrige medarbejdere vil fortsat betjene nye og eksisterende kunder i Sverige gennem Tinby Isotec.

Tinby har hovedsæde i Søndersø og har desuden produktion fra egne fabrikker i USA, Kina, Letland og Polen. Virksomheden producerer emner i polyuretan og komposit til bl.a. møbelindustrien, byggesektoren og vindmølleindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078