23948sdkhjf

Grundfos sætter datterselskab til salg

Bjerringbro-virksomheden tror ikke længere på, at man kan udnytte potentialet i datterselskabet Infarm fuldt ud og kigger derfor efter en ny ejer.
Det er et øget fokus på kerneforretningen og en svær markedssituation for Infarms teknologi til at fjerne lugten fra gylle, der ligger til grund for beslutningen om at sætte Infarm til salg. Det skriver Infarm på sin hjemmeside.

- Grundfos har i sit strategiske sigte flyttet sig væk fra Infarm, og vi ønsker derfor ikke at fortsætte investeringen i opbygningen af virksomheden, siger bestyrelsesformand for Infarm og direktør for New Business i Grundfos, Mads F. Prebensen, og fortsætter:

- Men det er ikke ensbetydende med, at der ikke er en fremtid for virksomheden, der leverer innovative løsninger til at bekæmpe ammoniakforurening, drivhusgasser og lugt fra animalsk produktion. Et tiltagende problem i både Danmark og globalt. Vi mener derfor, at Infarm er bedre tjent med en ejer, der har en større central interesse i at udnytte virksomhedens potentiale.

Afskediger 13 medarbejdere
Bestyrelsesformanden oplyser samtidig, at man er i forhandlinger med en mulig køber. I den forbindelse er det besluttet at slanke Infarm, og derfor er 13 ud af virksomhedens 20 medarbejdere blevet afskediget.

- Infarm er en spændende virksomhed med et betydeligt potentiale, men set i lyset af den aktuelle markedssituation i landbruget er det afgørende for virksomhedens fremtidige drift at få skåret ned i omkostningerne, så en ny ejer får det bedst mulige udgangspunkt, siger Mads F. Prebensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113