23948sdkhjf

Samsung C&T og Grundfos indgår grøn samarbejdsaftale

Med en dansk og en sydkoreansk underskrift på en ny aftale har verdens førende pumpevirksomhed og en af verdens største og førende ingeniør- og byggevirksomheder indledt et tættere grønt samarbejde.
Samarbejdet betyder, at begge virksomheder vil udvide brugen af allerede eksisterende teknologier, og samtidig sætte udviklingen af nye, bæredygtige innovative løsninger til moderne byggeri øverst på dagsordenen. Det skriver Grundfos på sin hjemmeside.

- Vi har i begge virksomheder en lang tradition for at være nyskabende inden for hver vores felter. Det vil vi nu styrke gennem fælles forskning og deling af viden, så vi i fremtiden vil se helt nye grønne løsninger til moderne byggeri, der kan være med til at møde fremtidens miljø- og energiudfordringer, siger Carsten Bjerg, koncernchef i Grundfos.

Aftalen løber over tre år og indeholder for både Samsung C&T og Grundfos store globale perspektiver.

- Både Danmark og Sydkorea er lande, hvor den grønne dagsorden står allerøverst, men vi sigter med aftalen endnu bredere og forventer, at vi i fremtiden kan tilbyde helt nye løsninger på det globale marked. Så selv om der i aftalen ikke er tale om hverken danske kroner eller koreanske won, så er det min forventning, at det afspejler sig i både top- og bundlinje, siger Carsten Bjerg.

Underskrivelsen af aftalen skete i umiddelbar forlængelse af Global Green Growth Forum, der netop er blevet holdt i København med deltagelse af over 200 offentlige og private ledere. Her var hovedtemaet, hvordan den offentlige og den private sektor sammen kan fremme den grønne vækst bedre i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111