23948sdkhjf

Belki Teknik havde bedste EMO-messe nogensinde

Besøgende fra mere end 35 forskellige lande lagde vejen forbi Belki Teknik på årets EMO-messe i Hannover.
- Vi er på udkig efter forhandlere i udvalgte europæiske lande, men har også mod på endnu et af de fjernere og måske oversøiske markeder. I USA har vi sat gang i et joint venture, men vi ønsker at starte op på yderligere et af de store markeder, beretter international salgschef, Erik Troue Jensen.

I øjeblikket bearbejder salgsstaben i Danmark og datterselskabet i Tyskland messekontakterne. Men der er også sendt kundeemner og forespørgsler til forhandlerne i andre europæiske lande. Ud over et bredt sortiment af standard apparater til filtrering af køle-smøremidler og andre procesvæsker har Belki specialiseret sig i kundetilpassede centralanlæg.

Den nyeste udvikling til de store anlæg er ”Belki Check System.

- Ved hjælp af it-teknologi har vi meget bedre muligheder for at optimere filtreringsprocesserne. Vi kan overvåge og registrere op til syv parametre som fx oliekoncentration, temperatur, flow og pH-værdi. Dermed opsamles data til intern analyse, og samtidig kan forløbet dokumenteres overfor myndigheder, som det til dels er et lovkrav i Tyskland. Der ligger endvidere en direkte mandskabsbesparelse, blandt andet i at der kan tilsluttes et apparat til automatisk efterdosering. Automatikken sikrer også, at den ønskede koncentration af olie til stadighed opretholdes, forklarer Erik Troue Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079