23948sdkhjf

Migatronic vil effektivisere CoWelder-produktion

Fredag offentliggjorde Migatronic Automation, at man nu har etableret en helt ny produktionslinje kun dedikeret til virksomhedens kollaborative svejserobot CoWelder.

Siden 2016 har Migatronic solgt cirka 200 CoWeldere, og salget er steget betragteligt de seneste par år. Derfor er der behov for mere produktionsplads.

- Hidtil har vi produceret dem i samme bygning, som vi har produceret vores deciderede robotanlæg. CoWelderen er lidt mere en maskine, hvor man tager en kollaborativ robot og sætter en svejsemaskine sammen med den, og dem har vi stået og produceret sammen med vores større anlæg, som er designet og bygget til at løse en helt specifik opgave. For eksempel til Autoliv, som laver airbags til biler, fortæller Christian Bols, der er administrerende direktør for Migatronic Automation.

- Det er to helt vidt forskellige opgaver, og der har vi måttet få det til at passe ind, men med den mængde, der er kommet på CoWelderen nu, der har vi været nødt til at lave en decideret linje i en anden bygning, tilføjer han.

Med en produktionslinje dedikeret til CoWelderen forventer Migatronic at kunne højne produktiviteten. Christian Bols vil ikke afsløre, hvor mange CoWeldere linjen vil kunne producere, men han understreger, at tiden fra ordre, til kunden har den færdige maskine, er blevet væsentligt forkortet.

- Det betyder, at vi kan være hurtigere på reaktionstiden og leveringstiden i og med, at vi har et større lager liggende med robotter og dele, og vi har en hurtigere reaktionstid, fra vi får ordren ude fra salgsnetværket til at producere maskinen, få den pakket og få den sendt ud i et jævnt flow, siger han.

Selv om der er stigende efterspørgsel på CoWelder, regner Christian Bols ikke med, at der bliver behov for nye medarbejdere på den korte bane.

- Det vi kan se er, at selv om vi har gearet lidt op på det i 2019 med hensyn til arbejdskraft, så håber vi med den her linje at kunne producere det, vi regner med at kunne sælge i 2020 med de samme arbejdsressourcer, fortæller Christian Bols.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109