23948sdkhjf

Klokkerholm Karosseridele solgt

Kapitalfonden Capidea har overtaget aktiemajoriteten hos den nordjyske producent af karosseridele til reparation af rust på biler.
Angiveligt har Capidea måttet smide et trecifret millionbeløb på bordet for at kunne overtage den nordjyske virksomhed. Det skriver Børsen.

For de penge har man overtaget i alt 70 % af aktierne. De 10 % stammer fra direktør Søren Juhl, og en lignende andel kommer fra bestyrelsesformand Benny Balle Jensen. De fortsætter begge som mindretalsaktionærer med en ejerandel på 15 % hver. De resterende 50 % af aktierne er købt af familien Andersen, der er efterkommere efter virksomhedens grundlægger Arne Andersen.

Skal ekspandere
Med overtagelsen er der samtidig lagt op til ny vækst hos Klokkerholm Karosseridele. Siden 2005 er virksomheden vokset kraftig via to store opkøb, og i dag omsættes der for ca. 200 mio. kr. årligt. Den omsætning skal efter planen løftes med 50-100 mio. kr. over de kommende fem år.

- Skal virksomheden for alvor løftes, skal det ske gennem opkøb. Klokkerholm Karosseridele har vist, at den med succes kan gennemføre opkøb, og vi er klar, hvis muligheden byder sig, siger Erik Balleby Jensen direktør og partner i Capidea, til Børsen.

Han forklarer videre, at væksten både kan ske gennem lancering af nye produkter, men også gennem geografisk vækst. I dag eksporterer Klokkerholm Karosseridele til 40 lande, men Erik Balleby Jensen ser store muligheder i fx Østeuropa, hvor bilparken er stigende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094