23948sdkhjf

Søgaard Industri udvider på Sjælland

Med en ny produktions- og serviceafdeling i Kalundborg satser svejsevirksomheden på at få fyldt flere opgaver i ordrebogen.
Søgaard Industris nye afdeling i Kalundborg får 8-11 medarbejdere. På det 600 kvadratmeter store værksted skal der være seks-otte mand, mens der ansættes to-tre medarbejdere på kontoret.

Ekspansionen har til formål at tiltrække nye kunder samt ordrer og serviceaftaler. Ifølge direktør Jim Søgaard kommer produktionen til at omfatte rustfri platforme, rustfri units, og hvad kunderne ellers kommer med af opgaver.

Samtidig udvides vikarudlejningen. Der tilknyttes to medarbejdere med henblik på at få opgaver på Sjælland.

Stor fremgang i eksporten
Søgaard Industri arbejder med svejsning i alle materialer og har stor erfaring med blandt andet slagterier, mejerier samt kraftværksindustrien.

Det er ikke gået ubemærket hen i udlandet, og virksomheden har den seneste tid mærket stor fremgang i eksporten, som er vokset med 20 %. Væksten er fordelt med 80 % på det rustfri område og 20 % indenfor olie og energi.

Senest har en kinesisk kunde i fødevaresektoren bestilt et anlæg. Arbejdet påbegyndes i starten af oktober i år, og anlægget skal stå færdigt den april 2012.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095