23948sdkhjf

Det sker: Danmarks største begivenhed for innovativ produktudvikling

På to nyhedsseminarer vil PLM Group præsentere den seneste udgave af CAD-systemet SolidWorks, som blandt andet kan spå om, hvad det koster at producere et nyt produkt.
Nordens største SolidWorks forhandler PLM Group indbyder til to nyhedsseminarer omkring SolidWorks 2012 i henholdsvis Horsens og Roskilde. Her kan både brugere af CAD-systemet og andre interesserede få lejlighed til at stifte bekendtskab med de mange interessante nyheder i SolidWorks 2012.

- SolidWorks 2012 rummer foruden modulet til vurdering af produktionsomkostninger en lang række spændende nyheder. Det gælder blandt andet inden for automatisering af designprocessen, virkelighedstro simulering af produkters egenskaber og samarbejde omkring produktudvikling. Desuden er SolidWorks blevet både hurtigere og endnu mere stabilt, forklarer administrerende direktør Jess G. Frandsen, PLM Group.

Deler ud af erfaringer
På nyhedsseminarerne vil en dansk virksomhed dele ud af sine erfaringer omkring produktudvikling med anvendelse af løsninger fra PLM Group og Dassault Systemes SolidWorks Corp. Under frokosten bliver der desuden mulighed for at drøfte særlige interesseområder i SolidWorks med eksperter fra PLM Group og få uddybet de nye muligheder i SolidWorks 2012.

Danmarkspremieren på SolidWorks 2012 holdes den 12. oktober i Kino-biografen i Roskilde samt 13. oktober i Megascope-biografen i Horsens www.sdh.dk/sw2012

Den 20. udgave af 3D CAD-systemet SolidWorks 2012, som omfatter mere end 200 nye funktioner, har blandt andet indbygget et særligt modul, som beregner, hvad det vil koste at producere tyndplade-produkter og produkter fremstillet via spåntagende bearbejdning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094