23948sdkhjf

Nyt selskab overtager Motoman-forhandling i Danmark

Den danske teknologivirksomhed Techno Vision A/S overtager pr. 1. oktober aktiviteterne i den danske filial af Yaskawa Nordic AB og stifter selskabet Robotcenter Danmark A/S.
Med fokus på en forbedret produktivitet i Danmark vil Robotcenter Danmark fortsat levere brugerdrevet innovation, projektleverancer og døgnservice til danske fremstillingsvirksomheder og systempartnere.

- De danske industrivirksomheder er blandt de mest innovative i verden, hvorfor vi ønsker at rykke tættere sammen med dem i dagligdagen om udvikling og levering af højtautomatiserede robotanlæg. Med den nye selskabsstruktur får vi koblet Motoman tættere sammen med brugerne samtidig med, at vi bibeholder kommunikation direkte tilbage til fabrikken i Japan, siger den japanske bestyrelsesformand i Europa Kenji Harada.

- Motoman er verdens største leverandør og førende på det danske marked, og vi glæder os til i et endnu tættere samarbejde med fremstillingsvirksomheder og systempartnere at teknologiudvikle på næste automationsniveau med formålet at kæmpe for rentabilitet af produktion i Danmark, siger administrerende direktør for Robotcenter Danmark, Jesper Gandrup.

Robotcenter Danmark vil stadig sælge nøglefærdige løsninger med robotsvejsning og Motoman-robotter til systempartnere med samme medarbejderstab og fra samme adresse lige ud til E45 i Løsning. Alle kontaktdata er de samme som hidtil.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094