23948sdkhjf

Ny direktør hos Systemair Danmark

Søren Norman Andersen overtager stillingen som administrerende direktør hos Systemair Danmark. Han overtager posten fra Henrik Villadsen, der fortsætter som produktionsdirektør.

Søren Norman Andersen kommer blandt andet med erfaring fra stillinger hos Genvex og Klimadan.

- Jeg kender Systemair som et markant brand i markedet, der er kendetegnet ved høj kvalitet og medarbejdere med stærke tekniske kompetencer. Systemair har om nogen formået at sætte standarden for ventilationsaggregater, og der er flere nye tiltag på vej, som jeg glæder mig til at bidrage til, siger Søren Norman Andersen i en pressemeddelelse.

Fokus på produktion
Henrik Villadsen vender efter eget ønske tilbage til sit tidligere job som produktionsdirektør, som han forlod for fem år siden for at stå i spidsen for Systemair.

- Jeg har været så privilegeret, at jeg selv fik lov at vælge, og arbejdet med den videre udvikling af produktionen er det, jeg brænder for, siger Henrik Villadsen.

- Den enkeltstyksproduktion, vi præsterer i Hasselager, er det, som mange rejser til Japan for at opleve. Vores topmoderne produktionsapparatet leverer et kundetilpasset ventilationsaggregat hver halve time, fortsætter han.

Henrik Villadsen kunne i december fejre 25 års jubilæum hos Systemair.

- Dengang jeg startede, var vi en lokal, dansk produktionsvirksomhed med 83 ansatte og en omsætning lige over 70 millioner. I dag er vi mere end 200 ansatte, omsætter for mere end 300 millioner, og vi er en del af en global ventilationskoncern, fortæller Henrik Villadsen.

Styrket ledelsesteam
Søren Norman Andersen vil stå i spidsen for et ledelsesteam bestående af salgsdirektør Bo Sterner, økonomichef Claus Jensen og produktionsdirektør Henrik Villadsen. Han bliver samtidig direkte ansvarlig for eksportsalg i Systemair Danmark.

- Jeg slutter mig til en sund og veldrevet virksomhed, der er inde i en meget positiv udvikling. Samtidig står vi som virksomhed og branche stærkt i forhold til den grønne omstilling og den stigende efterspørgsel på ventilation, siger Søren Norman Andersen.

- Det er derfor business as usual. Mit mål er i første omgang at lære produkter, kunder og marked at kende og vigtigst at lære nye kolleger og virksomheden at kende og bygge videre på det gode samarbejde med den nye organisation i ledelsen, slutter han.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173