23948sdkhjf

Systemair ind i kampen om kortere leveringstider

Måneders arbejde med at optimere og udbygge produktionslinjerne har reduceret leveringstiden på et nyt ventilationsaggregat fra fire uger til blot ti arbejdsdage.
Internt i ventilationsbranchen kæmpes der blandt producenterne om at tilbyde markedets korteste leveringstider.

Hos Århus-virksomheden Systemair betegner man leveringstiden på kompakt- og modulopbyggede ventilationsaggregater som specielt afgørende, fordi det kan være med til at nedbringe risikoen for forsinkelser på større byggeprojekter.

Virksomheden har derfor arbejdet på at udvikle et nyt ventilationsaggregat til større byggerier. Målet har været at nedbringe leveringstiden til ti arbejdsdage, og det er nu lykkedes:

- Vi har gennem de seneste måneder arbejdet med at optimere og udbygge vores produktionslinjer, hvilket gør det muligt at standardisere visse processer. Derigennem har vi fundet plads til at skære leveringstiden betydeligt ned på denne aggregat-type, som vi har oplevet stor efterspørgsel på – også internationalt, fortæller Birgit Knudsen, produkt- og marketingchef i Systemair.

Aggregatet – et såkaldt ”TIME ec” med roterende varmeveksler – er en standardvariant af virksomhedens lavenergi-aggregatsortiment. Det har en kort byggelængde og leveres med roterende varmeveksler, EC-motor, vandvarmebatteri samt integreret automatik og leveres i seks forskellige størrelser fra 750 til 11.400 m³/h. Aggregatet er Eurovent-certificeret, hvilket betyder at det er testet af uafhængig tredjepart og lever op til europæiske og internationale standarder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079