23948sdkhjf

FLSmidth henter CFO hos NKT

Roland M. Andersen er udnævnt chief financial officer og medlem af group executive management hos FLSmidth.

Læs også: Corona fjerner grundlaget under industrigigants milliardrenovering

Roland M. Andersen kommer til FLSmidth fra NKT. Før det har han blandt andet været CFO A.P. Moller Maersk, Telenor/Cybercity og Torm. Hos NKT var han desuden fungerede CEO i en periode.

- Vi er begejstrede for, at Roland har besluttet sig for at blive en del af FLSmidth. Han kommer med et væld af erfaringer og ledelseskompetencer og kan hjælpe med at styrke vores eksekvering for at sikre, at vi leverer på vores langsigtede målsætninger, udtaler bestyrelsesformand Vagn Sørensen og group CEO Thomas Schulz.

Roland tiltræder FLSmidth senest 1. juli 2020. Han skal afløse Lars Andersen, der fratrådte med øjeblikkelig virkning i slutningen af november.

Hos NKT går man nu i gang med at finde en ny CFO hurtigst muligt:

- Jeg har modtaget Roland M. Andersens beslutning om at fortsætte karrieren andetsteds med beklagelse. Jeg vil gerne takke ham for sit dedikerede arbejde, siden han kom til selskabet i 2015. De sidste fire år har Roland haft en ledende rolle i den fortsatte transformation af kabelforretningen, købet af ABB HV Cables og opsplitningen af NKT i to selvstændigt børsnoterede selskaber. Jeg vil desuden gerne sige en special tak for at Roland påtog sig stillingen som konstitueret CEO, indtil Alexander Kara startede 1. august i år, siger bestyrelsesformand Jens Due Olsen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125