23948sdkhjf

Medvind for italienske cylindre i Skive

Hydraulikvirksomheden Hydra-Comp A/S i Skive har haft en særdeles travl sommer, og tendensen er fortsat ind i efteråret. Interessen for italienske tip-cylindre har været høj.
Skive virksomheden kunne i juni måned fejre 10 års jubilæum, men det var ikke begyndelsen til en stille sommer med neddrosling af aktiviteterne. Hos Hydra-Comp har man haft mere end sædvanlig travlt i sommerperioden.

- Vi har altid haft bemanding på i sommermånederne, men i år har vi nok trukket større veksler end normalt på vores medarbejdere. Vi har mærket en betydelig interesse for vores produkter, og vi har oplevet et decideret boom i efterspørgslen på tip-cylindre, udtaler Ole Thomsen, salgschef og medindehaver af Hydra-Comp A/S.

Upåklageligt samarbejde
Virksomheden har i mange år været agent for Contarini, en stor italienske producent af hydraulikkomponenter, og det er specifikt mærket Penta indenfor tip-cylindre, der har været efterspurgt.

- Samarbejdet med italienerne har stået på i mange år og altid fungeret upåklageligt. De har fra dag 1 haft fuld tillid til, at vi kunne give dem en større markedsandel i Danmark. Det fungerer i høj grad mere som et partnerskab end et formelt samarbejde. Men de kan jo også se at vi kan flytte varer, konstaterer Ole Thomsen med et smil på læben.

Lastbilbranchen viser gode takter
At det er tip-cylindrene fra Italien der er røget ned fra hylderne de seneste måneder, mener Ole Thomsen beror på flere omstændigheder.

- Vi kan fornemme at der er ved ske lidt mere indenfor lastbilbranchen. Vi har solgt rigtigt mange tip-cylindre til producenter af sættevogne til lastbiler, men også landbruget har aftaget en stor del. Der er mange som har skullet have maskinparken klar til høsten, og så har vi gennem årene ikke forsømt at gøre opmærksom på at Penta cylindre er af højeste standard, siger Ole Thomsen.

Fokus på produkter og eftermarkedet
Han ser det som en klar fordel at Hydra-Comp A/S har et bredt produktprogram indenfor hydraulikkomponenter, så det næsten altid er muligt at ramme et behov i markedet.

- De seneste år har budt på betydelige udfordringer. Ikke mindst for virksomheder i vores del af landet. Der er hele tiden usikkerhed om, hvad der sker i næste kvartal. Men vi må konstatere at vores strategi med at satse på kvalitetsprodukter og koncentere os om eftermarkedet, indtil nu har vist sig holdbar, siger Ole Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094