23948sdkhjf

Intet nyt liv til Brdr. Jørgensen Components

I slutningen af august blev Brdr. Jørgensen Components erklæret konkurs i Skifteretten i Holstebro.

Læs også: Kurator har ikke opgivet samlet salg af Brdr. Jørgensen Components

Indtil for nylig troede kurator Flemming Bastholm stadig på, at det ville lykkes at sælge konkursboet samlet, men han må nu sande, at det ikke kommer til at ske.

- Det lykkedes os ikke at få lavet en samlet deal, der kan videreføre det. Så der bliver ikke en decideret videreførelse. Det er med den lille modifikation, at der godt kan være noget, der kommer til at leve videre, men det er uafklaret lige nu, fortæller han til Metal Supply.

- Aktiverne bliver solgt, og det bliver skilt lidt mere ad, men der bliver ikke på fabrikken nogen videreførelse med ansatte, tilføjer han.

Brdr. Jørgensen Components var ejet af Søren Lassen, som også ejer designfirmaet By Lassen. Firmaet har fået en del af sine underleverancer fra den vestjyske virksomhed, der også har leveret stålkomponenter til for eksempel bilindustrien.

Læs også: Stadig håb for Brdr. Jørgensen Components

Indtil for nylig var der stadig ansatte på fabrikken til at lave underleverancer til enkelte kunder, men de er nu også endegyldigt sendt hjem.

Nu skal aktiverne i konkursboet i stedet sælges. Det drejer sig blandt andet om maskinpark, varelager og også en enkelt bygning.

Flemming Bastholm er ærgerlig over, at det ikke lykkedes at redde nogle af arbejdspladserne på fabrikken i Holstebro.

- Der har været pæn interesse for det, men det er ikke lykkedes af forskellige grunde, forklarer han, og fortsætter:

- Der var mange ting, der skulle gå op. Der var forskellige panthaver-interesser og leasede aktiver også. Så det er klart, at jeg ikke har haft den fulde rådighed over de aktiver, der skulle sælges. Så det skulle gå op i en højere enhed med leasingselskabet og panthavere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109