23948sdkhjf

ECM Industries på opkøb

Den sydjyske metalvirksomhed øger nu sit fokus inden for engineering-delen med opkøbet af CPM, Continator Plast Machinery, der har hjemme i Tranekær på Langeland.

Læs også: Ingen corona her: ECM Industries ansætter i bundter

CPM er specialiseret inden for højeffektive systemer til plaststøbeindustrien. Med Continator-plastkværne, Color Exact-doseringsenheder og Stougaard-sugere til keramikpulver forventer ECM Industries nu at kunne servicere de største spillere i verden indenfor specielt plaststøbning.

ECM Industries ønsker med opkøbet at styrke sin globale position som leverandør af løsninger til plastindustrien ved at have produktion, test og udvikling in house.

- Dette opkøb er et yderligere bevis på, enginerering og maskinbygning er en voksende kernekompetence for ECM Industries A/S. Det giver os en samlet pakke, så vi kan forsyne vores globale markeder med optimale løsninger, og det understøtter i høj grad vores kunders efterspørgsel - uanset hvilken teknologi, de har valgt. Dette vil muliggøre yderligere vækst på de markeder, vi i forvejen betjener, og jeg glæder mig virkelig til at byde de meget ansete produkter fra Continator, Color Exact og Stougaard velkommen, siger Esben Jaedicke Christiansen, der er CEO og salgsdirektør for ECM Industries, i en pressemeddelelse.

CPM’s tidligere indehaver, Dan Bjerregaard Hjortsø, fortsætter som rådgiver i forhold til produkterne.

Læs også: Storordre: ECM skal bearbejde 20 tons aluminium og ti tons rustfri

- CPM får nogle helt andre muligheder, nu da vi er en del af en stor virksomhed. Jeg har en klar forventning om, at vi nu kommer i betragtning til nogle af de helt store projekter med højeffektive installationer. Og det ser vi rigtig meget frem til, siger Dan Bjerregaard Hjortsø.

Søren Jaedicke Christiansen, CEO og produktionsdirektør for ECM Industries, udtaler:

- Vi har en passion for kvalitet og kundefokuserede produkter, der fuldt ud opfylder hver enkelt kundes behov og krav, så det er godt for os at have produkterne, der har det samme fokus. At gøre produkterne til en del af ECM Industries A/S betyder større kapacitet, en bredere kundebase og muligheder for investering i innovation og markedsmuligheder.

Overdragelsen sker per 1. april 2020, men allerede nu gøres de indledende øvelser for at inkorporere CPM i ECM Industries.

CPM får hovedkontor i Kolding som en del af EC Engineering.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109