23948sdkhjf

Fynske Damixa-job i fare

Til næste år rykker FM Mattsson Mora Group Danmark, i Danmark bedre kendt under navnet Damixa, i nye lokaler i Odense i Danmark, men det bliver formentlig uden virksomhedens montageafdeling.

I en pressemeddelelse oplyser den svenskejede virksomhed nemlig, at man overvejer at lukke den danske montageafdeling.

- Vi er ikke længere (i overvejelserne, red.), end at det er noget, vi kigger på, og i første omgang har vi varslet, at det kan ske, siger Henrik Egelund, CEO og product supply director i FM Mattsson Mora Group Danmark.

- Det er noget, vi regner med at få afklaret ret hurtigt, om det betale sig at have en montage i Danmark, uddyber han.

I det nye domicil får Damixa rådighed over 4.000 kvadratmeter, og Henrik Egelund forklarer, at der i princippet ikke er plads til at flytte montageafdelingen med.

Ifølge direktøren arbejder, der et sted mellem 10 og 20 medarbejdere i montageafdelingen – det kan svinge lidt, da man flytter medarbejdere frem og tilbage mellem andre funktioner.

Det er dog ikke alle medarbejdere, der står til at miste deres job, hvis det ender med en lukning.

- Det er for tidligt at sige, for i stedet for montage kommer vi til at have pakkeoperation, hvor vi kommer til at bundle færdige ting til vores kunder. Vi ønsker at udvikle os inden for warehousing og logistik, hvor vi får de færdige varer og pakker dem for vores kunder, forklarer Henrik Egelund.

- Så vi håber at kunne fastholde så mange som muligt, for det er jo medarbejdere, der har været loyale overfor os gennem mange år, fortsætter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078